De cuisine

Een kijkje in ons kookcentrum

Sinds 1995 heeft het Culinair Gilde een eigen kookcentrum.
Op het industrieterrein “Eigen Erf” te Heinkenszand is een goed ingerichte hobbykeuken, een uitgebreide wijnkast en eetruimte met bar.

Keuken:

De keuken is voorzien van professionele apparatuur en gereedschap.

Zo hebben de amateur-koks de beschikking over:
* 14 gaskookpitten
* twee ovens
* combisteamer
* sous vide
* salamander
* sorbetiëre
* snijmachine
* Green Egg
* warmhoudkast
* bordenwarmer
* vacumeermachine
etc. etc

Binnen de keuken zijn er verschillende werkplekken ingericht: voor vis, voor vlees, een zoethoek en natuurlijk voor de afwas.

 

Eetruimte & bar:

Binnen het kookcentrum bevindt zich een sfeervol ingerichte eetruimte.
Door te kiezen voor een uitgekiende opstelling van de grote eettafels kan de ruimte plaats bieden aan 25 tot 30 personen.

Bij binnenkomst verzamelen de leden zich doorgaans aan de bar om onder het genot van een aperitief even bij te praten over de afgelopen maand.

Het telefoonnummer van het centrum, alleen bereikbaar tijdens kookavonden, is 0113 – 56 11 82.