Basiskookcursus

Culinair Gilde Zeeland verzorgt een kookcursus voor beginners, u hoeft daarvoor geen lid te worden of kookervaring te hebben. Wij leren u in een groep van maximaal 12 personen, de belangrijkste basis kooktechnieken. Samen kookt u op elke cursusavond een 3-gangen menu waarbij u al doende kennis maakt met allerlei verse ingrediënten en hun basis bereidingen.

De najaar cursus bestaat uit vijf avonden en wordt gegeven van september tot en met januari, telkens op de 3e maandagavond (van 18.00u tot ca. 22.30u). Op de derde avond loopt u stage bij een van onze vaste kookgroepen. In december koken we een feestelijk kerstmenu. De kooklessen worden geleid door twee ervaren chef-koks per avond die de gerechten, de ingrediënten en de kooktechnieken uitleggen en voordoen, waarna u gezamenlijk aan de slag gaat.  Na het koken geniet u gezamenlijk van de door u bereide maaltijd. De receptuur neemt u mee naar huis zodat u het thuis ook nog eens kunt maken.

Kookcursus avonden: 16 september, 21 oktober, avond in (stage) november, 16 december en 20 januari 2020

Prijs: € 140,00 voor vijf kookcursus avonden incl. welkomstdrankje

Aanmelden: info@culinairgildezeeland.nl onder vermelding van “Kookcursus”

Ook via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor deze nieuwe kookcursus.

Inschrijfformulier basiskookcursus

Basiskookcursus

De unieke punten van deze kookcursus zijn:

5 kooklessen
heerlijk koken en eten
beginnersniveau
gereduceerd tarief
persoonlijke aandacht:
- uitleg over ingrediënten
- toelichting bereiding
- technieken uitgelegd